advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Cristina Rodriguez Maso

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

¡Hola a tothom!

Sóc de Girona i el meu nom és Cristina, agent comercial de Thermomix®  .

Sóc una apassionada de la cuina i des que vaig conèixer Thermomix®  trec més rendiment a la meva creativitat i ganes de fer noves receptes.

Si estàs interessat/ada en conèixer totes les avantatges d'aquest meravellós robot, et convido a posar-te en contacte amb mi per què el puguis conèixer i cuinar amb ell. 

T'animes?

Com fer pizza tropical sense gluten amb Termomix® / Como hacer pizza tropical sin gluten con Thermomix®

24 May 2019
24 May 2019
Categoría:

Hola a tothom,

Si ets intolerant al gluten i necessites fer una dieta especial, Thermomix® és el millor aliat que pots tenir.
Pots fer-te les teves pròpies masses de pizza, pasta, entre altres opcions.
Des de Thermomix® Girona us convido a provar aquesta exquisida pizza tropical sense gluten.

Comencem:


Ingredients


Cobertura

    2 rodanxes de pinya fresca (aprox. 150 g) tallades en trossos
    1 cullerada d'oli d'oliva
    1 culleradeta d'orenga sec
    120 - 150 g de formatge mozzarella
    120 g de formatge emmental ratllat casolà
    100 g de pernil dolç a talls (consultar llista FACE)
    100 g de tomàquet fregit



Massa


    1 cullerada d'oli d'oliva (i una mica més per greixar)
    170 g de llet sencera
    1 ou
    ½ sobre de llevat de fleca deshidratada (3-4 g)
    ½ culleradeta de bicarbonat
    1 culleradeta de sal
    30 g de llet en pols
    100 g de fècula de blat de moro certificada sense gluten
    60 g de farina de blat sarraí casolana o certificada sense gluten
    100 g de tapioca (fècula de mandioca, consultar llista FACE)

Preparació


Massa

Forri un motlle de pizza (Ø 35-40 cm) amb paper d'enfornar i pincele el paper amb oli d'oliva.

Poseu en el vas la tapioca, la farina de blat sarraí, la fècula de blat de moro, la llet en pols, la sal, el bicarbonat i el llevat. Barregi 5 seg / vel juny.

Afegiu l'ou, la llet i l'oli i barregi 30 seg / vel 4. Aboqui la massa en el motlle preparat, Esteneu amb l'espàtula i deixeu reposar 30 minuts sense tapar.

Preescalfeu el forn a 220 º C.


Cobertura


Poseu el tomàquet fregit sobre la massa i estengui'l amb el revers d'una cullera. Repartiu per sobre el pernil dolç, el formatge ratllat i la mozzarella esmicolada.

Empolvoreu amb l'orenga, regui amb l'oli i introduïu al forn durant 1-2 minuts (220 ° C). Després, baixi la temperatura a 180 º C i fornegeu durant 15 minuts més (fins que el formatge estigui fos i la base de la pizza daurada). Traieu del forn, distribueixi la pinya sobre el formatge, tall en porcions i serveixi.

Bon profiiiittt!!!



Hola a todos,

Si eres intolerante al gluten y necesitas hacer una dieta especial, Thermomix® es el mejor aliado que puedes tener.
Puedes hacerte tus propias masas de pizza, pasta, entre otras opciones.
Des de Thermomix® Girona os invito a probar esta exquisita pizza tropical sin gluten.

Empezamos:


Ingredientes


Cobertura
    2 rodajas de piña fresca (aprox. 150 g) cortadas en trozos
    1 cucharada de aceite de oliva
    1 cucharadita de orégano seco
    120 - 150 g de queso mozzarella
    120 g de queso emmental rallado casero (o consultar lista FACE)
    100 g de jamón de York en lonchas (consultar lista FACE)
    100 g de tomate frito

Masa
    1 cucharada de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
    170 g de leche entera
    1 huevo
    ½ sobre de levadura de panadería deshidratada (3-4 g) (consultar lista FACE)
    ½ cucharadita de bicarbonato
    1 cucharadita de sal
    30 g de leche en polvo
    100 g de fécula de maíz certificada sin gluten
    60 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
    100 g de tapioca (fécula de mandioca, consultar lista FACE)

Preparación


Masa


Ponga en el vaso la tapioca, la harina de trigo sarraceno, la fécula de maiz, la leche en polvo, la sal, el bicarbonato y la levadura. Mezcle 5 seg/vel 6.



Forre un molde de pizza (Ø 35-40 cm) con papel de hornear y pincele el papel con aceite de oliva.

Agregue el huevo, la leche y el aceite y mezcle 30 seg/vel 4. Vierta la masa en el molde preparado, extiéndala con la espátula y deje reposar 30 minutos sin tapar.



Precaliente el horno a 220ºC.

Cobertura


Ponga el tomate frito sobre la masa y extiéndalo con el reverso de una cuchara. Reparta por encima el jamón de York, el queso rallado y la mozzarella desmenuzada.

Espolvoree con el orégano, riegue con el aceite e introduzca en el horno durante 1-2 minutos (220°C). Después, baje la temperatura a 180ºC y hornee durante 15 minutos más (hasta que el queso esté fundido y la base de la pizza dorada). Retire del horno, distribuya la piña sobre el queso, corte en porciones y sirva.


Que aproveche!!
  

Solicita demostración