Com fer batut de capuccino exprés amb Thermomix® / Como hacer batido de capuccino exprés con Thermomix®

#Bebidas 10 abril 2019

Bona tarda a tothom!

Amb l'arribada del bon temps sempre ve de gust una bona beguda freda.

Avui des de Thermomix® Girona us animo a provar aquest batut de caputxino.

Comencem...


Ingredients

65gr de sucre

1 cullerada de cafè soluble

160gr de glaçó de gel

360gr de llet freda


Procediment


Posi en el got el sucre y el cafè soluble i polveritzi 20 seg/vel 10. Amb l'espàtula, baixi els ingredients cap al fons del got.


Afegeixi els glaçons i trituri 20 seg/vel 7.


Col·loqui la papallona a les ganivetes. Afegeixi la llet i bat 1 min/vel 3,5. Retiri la papallona.


Reparteixi en 4 gots i serveixi immediatament.


Bon profit!!


Buenas tardes a todos!

Con la llegada del buen tiempo siempre apetece una buena bebida fría.

Hoy desde Thermomix® Girona os animo a probar este batido de capuchino.

Comenzamos ...


Ingredientes

65gr de azúcar

1 cucharada de café soluble

160gr de cubito de hielo

360gr de leche fría

Procedimiento


Ponga en el vaso el azúcar y el café soluble y pulverice 20 seg / vel 10. Con la espátula, baje los ingredientes hacia el fondo del vaso.


Añada los cubitos y triture 20 seg / vel 7.


Coloque la mariposa en las cuchillas. Añada la leche y bate 1 min / vel 3,5. Retire la mariposa.



Reparta en 4 vasos y sirva inmediatamente.


Buen provecho !!