CARXOFES CONFITADES AMB FORMATGE IDIAZABAL I PERLES D'OLI

#General 22 agosto 2017

CARXOFES CONFITADES AMB FORMATGE IDIAZABAL I PERLES D'OLI

Bon dia, Us poso un entrant molt facil de fer i amb una combinació de gustos brutal, espero que el proveu i que us agradi,

Salut

INGREDIENTS

Confitat de carxofes

  • 1 lt aigua

  • 2 carxofes

  • 80 ml oli d'oliva 0,4º

  • Sal

  • Pebre


Perquè no s'oxidin les carxofes

  • 1 lt aigua

  • Suc de ½ llimona


Crema de Idiazábal

  • 30 gr formatge Idiazábal fumat

  • 30 ml llet

  • 30 ml nata del 35%

  • 1 punta de sal


Perles d'oli

Llesques de formatge Idiazábal per decorar

Llimona escarxada

ELABORACIÓ

  • Netejar i tallar a quarts les carxofes i posar-les amb aigua i suc de llimona perquè no s'oxidin



  • Posar l'aigua en el got tapem i posem el varoma  enla seva posició, posarem en el varoma un recipient d'alumini (Albal) amb els cors de carxofa, l'oli fins cubrir i salpebrerem al gust, programarem 40’, Varoma, vel 1.



  • Reservem i netegem el got

  • Posar en el got, el formatge i el ratllem 10”, vel 5, afegir la llet i la nata, programar 3’, 80º, vel 3


 

EMPLATAR

  • Posar 30 gr de la crema de formatge, en un plat rodó fondo y repartir les carxofes de manera desigual en el plat, decorar amb perles d'oli, trocets de llimona escarxada i llesques de formatge Idiazábal