Thermomix® : Ja has cuinat avui? Un plaer que no et pots perdre

#Noticias Blog 12 octubre 2016

screen-shot-2016-10-12-at-17-48-12Thermomix® , cuinar és fàcil.

Amb Thermomix® , l'estona que passo a la cuina és de les més agradables del dia. Faci el que faci, Thermomix® em proporciona sempre la millor solució a l'hora de preparar els plats del dia. Tinc la recepta que vulgui a la meva disposició, i cada cop més idees per innovar per mi mateixa.

Amb la seva cuina guiada i les seves receptes, pots preparar qualsevol plat. Cuinar no serà una aventura arriscada, serà un exercici de relaxació! Mai m'havia resultat tan descansat preparar els àpats. I això que ara m'atreveixo amb les coses més complicades sense por. I és que, aquest ajudant de cuina és eficient i infatigable, i al seu costat em sento d'allò més segura. Si encara no has tingut l'experiència de cuinar amb Thermomix® , et recomano que no esperis. Els teus plats seguirant tenint el teu toc personal, però la feina més dura i arriscada la farà el nou ajudant de cuina per tu.

I si et passa com em passava a mi, que no saps quina recepta preparar, no t'amoïnis, Thermomix® té una gran col.lecció de llibres de receptes! Per que et resulti còmode, els pots consultar en format paper o digital.  I saps un altre avantatge? Thermomix® té tota una plataforma de receptes online, per consultar des del teu mòbil, tablet u ordinador, t'hi pots inscriure a Cookidoo.es. A més, hi pots tenir la teva biblioteca personal de receptes preferides. I per si tot això et sembla poc, amb la plataforma de receptes pots planificar els teus àpats per tota la setmana i fer la llista de la compra automàticament!

Hem de reconéixer que tenim sort de tenir Thermomix® . Cuinar avui en dia ha passat a ser un plaer, fins i tot pels que ens pensàvem que no ens agradava cuinar. I s'ha de dir que especialment agraïts estan les nostres famílies i amics!!