Salpicó de Llegums

#Legumbres y platos de cuchara 30 mayo 2021

INGREDIENTS:


- 200 gr. de mongetes blanques cuites


- 200 gr. de cigrons cuits


- 200 gr. de llenties cuites


- 1 tomàquet madur tallat a daus


- 2 ous durs (reservem alguna rodanxa per decorar)


- 250 gr. de palets de cranc


Vinagreta:


- 60 gr. de ceba tendra tallada a rodanxes


- 60 gr. de pebrot vermell tallat a trossos


- 60 gr. de pebrot verd tallat a trossos


- 100 gr. d’oli d’oliva


- 30 gr. de vinagre


- 1 cullerada de mostassa (opcional)


- 1-2 cullerades de kétchup



PREPARACIÓ:


 1- Barregem en un bol per amanides les llegum cuites, rentades i escorregudes. Incorporem els daus de tomàquet i els ous durs.


2-Posem al vas l’thermomix els palets de cranc i trossegem 3 seg./ Vel. 4. Bolquem en l’enciamera amb els llegums i barregem.


3- Sense rentar el got posem la ceba tendra, els pebrots, l’oli, el vinagre, la mostassa (opcional), el quetxup i la sal, trossegem 4 seg./ Vel. 4. Aboquem la vinagreta sobre l’amanida, barregem i decorem amb les rodanxes d’ou dur i servim o guardem a la nevera per servir fresquet.


Bon profit!!