advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Marta Cullell Carbones

Soy Marta, Agente Comercial de  Thermomix® de la delegación de Girona. En este espacio, mi Blogoesfera,  podemos compartir ideas, recetas, experiencias.... o sencillamente buscar información de como utilizar y dar rendimiento a vuestra Thermomix® . Y para los posibles lectores y futuros clientes ,  si lo deseais, contactad conmigo y podeis ver una Degustación Culinaria gratuita y sin ningún compromiso.          

Soy Marta, Agente Comercial de  Thermomix® de la delegación de Girona. En este espacio, mi Blogoesfera,  podemos compartir ideas, recetas, experiencias.... o sencillamente buscar información de como utilizar y dar rendimiento a vuestra Thermomix® . Y para los posibles lectores y futuros clientes ,  si lo deseais, contactad conmigo y podeis ver una Degustación Culinaria gratuita y sin ningún compromiso.          

AMANIDA ITALIANA DE PASTA AL PESTO

02 May 2020
02 May 2020
Categoría:


El pesto és una de les salses més conegudes que existeixen per acompanyar un bon plat de pasta. El seu intens sabor i la seva textura la converteixen en tota una aposta segura. Es una salsa que s'elabora en cru i per preparar-la  té alguns secrets importants, la quantitat o la qualitat dels ingredients principals. L'alfàbrega és un aliment que es pot cultivar a casa, a nivell de sabor i d'olor és una autèntica meravella, combinada amb els pinyons i el formatge parmesà i un bon oli d'oliva. 


Ingredients


80 g de formatge parmesà  


30 g de pinyons (i 1-2 cullerades més per servir)


1 gra d'all


80 g d'alfàbrega fresca (només les fulles) trossejades a mà


150 g d'oli d'oliva verge extra


1 ½ culleradetes de sal


1500 g d'aigua


500 g de pasta curta seca (tipus Farfalle)


150 g d'olives negres sense os


400 g de tomàquets cherry


300 g de mozzarelles mini


2-3 pessics de sal en escates



Preparació 


1. Posar el formatge parmesà al vas i ratllar 15 seg / vel 10


2. Afegir els pinyons, l'all, 60 g de fulles d'alfàbrega, l'oli i ½ culleradeta de sal i triturar 20 seg / vel 7. Treure el pesto del vas i reservar.


3. Posar l'aigua i 1 culleradeta de sal al vas i programar 14 min / 100 ° C / vel 1.


4. Afegir la pasta i, sense posar el cubilet, programar . Escorrer la pasta al recipient Varoma i refrescar sota l'aixeta amb aigua freda. Posar en un bol gran i regar amb el pesto reservat.


5. Afegir les olives negres, els tomàquets cherry, les boles de mozzarella, 20 g de fulles d'alfàbrega tallades a trossos a mà. Barrejar bé amb l'espàtula i servir amb sal en escates del damunt i 2-3 cullerades de pinyons.


Receta en Cookidoo .


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r221200 Ensalada italiana de pasta con pesto


Proveu-la !!


Per més info ompliu el formulari del blog i em posaré en contacte amb vosaltres.


@marta_cullell


 

Solicita demostración
02 May 2020
icon-print-2