advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Pa integral amb muesli amb Thermomix® Tm6

05 March 2020
05 March 2020

Hola!!!


Algunes clientes de Thermomix® ja han provat aquest pa que avui us presento i han quedat súper contentes del sabor! Diuen: Boníssimmmmmm!!


Així és que ho he volgut provar i comprovar que realment és bo i compartir amb vosaltres el procés de lamassa!


Som-hi!!!!


PREPARACIÓ 


Posa en el vas 300gr de farina integral, 50gr de farina de sègol, 150gr de farina de força, 10gr de llevadura prensada fresca i 75gr de muesli. Barreja 4 seg|vel 4.


Afageix 350gr d'aigua i 2cg de sal i amassa 5 min/Espiga. Deixa reposar dintre el vas fins que dobli el seu volum (aprox. 1-1½ hora).


Posa la massa sobre la superfície de treball i amassa-la lleugerament fins a obtenir una bola llisa. Deixa reposar 5 minuts.


Aplasta la massa amb la mà i doble un terç de la massa cap a dintre apretant amb els dits. Doble l'altre terç cap a dintre i apreta amb els dits. Torna a doblar la massa per la meitat pel llarg i sella els extrems. Fes rodar la massa sobre la superfície de treball per formar una barra. 


Pulveritza la barra amb agua y rebossa-la amb el muesli restant. Col.loca la barra amb la unió cap avall en una bandeja de forn forrada amb paper de forn i deixa reposar cuberta amb un drap humit durant  1½ horas.


Precalenta el forn a 250°C.


Amb unes tisores, fes talls al llarg de la barra i pulveritza amb aigua. Posa 8 glaçons en un recipient a la base del forn i immediatament introdueix la bandeja. Baixa la temperatura a 220°C i forneja el pa durant 40 minuts. Pulveritza la superfície de la barra 2-3 vegades durant la cocció. Retira del forn i deixa templar sobre reixes. Talla i serveix.




Espero que us animi a provar aquest pa, de fet no només el pots fer de muesli, fes variants amb pipa de carbassa, fruits secs varis, el que volgueu!!!!


Si voleu més informació del nou Tm6 ompliu el formulari del meu blog i em posaré en contacte amb vosaltres tant aviat com em sigui possible!


LINKS QUE ET PODEN INTERESSAR:


- Edició Cookidoo al  0% interessos!


- Tacos integrals de llenties amb dip de tofu

Solicita demostración