advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Mariona Camos Piera

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Bones a tots/es!

Aquí teniu el meu blog com Agent Comercial de Thermomix®  Girona!

Thermomix® ha esdevingut la meva passió i la meva feina, tot i ser llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport!

Espero que us agradi el contingut del blog i que poguem intercanviar moltes receptes i trucs de cuina junts, tot cuinant amb el millor robot de cuina del mercat, el Thermomix® !

Sóc de Figueres, però em desplaço a qualsevol part de Catalunya, sobretot a les comarques de Girona i Barcelona.

Així que si estàs interessat/da en saber més de Thermomix® , et convido a posar-te en contacte amb mi a través del formulari del meu blog!

Anem a posar les mans a la massa? SOM-HI!

@mammiona

Comprar Thermomix®

Brunyols de l'Empordà amb Tm6

11 March 2020
11 March 2020

Hola!!!


avui us parlaré dels BRUNYOLS DE L'EMPORDÀ, tant típics i tant bons alhora!


Recordant... Quan portava 3 mesos amb el meu Thermomix® Tm5, vaig voler provar una de les receptes que l'àvia Leo cada any fa, i que triga unes 3 hores o més en amassar, llevar, etc, etc...


Havia sentit que amb el Thermomix® es podia fer la massa, així que no vaig dubtar en fer-los. Vaig avisar l'àvia que m'ajudés a fregir-los... La Leo va quedar maravellada i em va dir "ai nena, si hagués tingut aquesta màquina a la meva època quantes coses que hagués fet!" així que ja en fa dos d'anys que els fem i no cal que us digui que queden boníssims!


PREPARACIÓ


- Tireu al got la pela d'1 llimona (sense la part blanca, només la groga) i la ratlleu 10segons|vel5, ha de quedar ben fina.


- Poseu tots els ingredients: 3 ous, 25gr de matafaluga en pols, 100gr de sucre, 50gr de greix de porc (sin no en teniu poseu-hi mantega), 100gr de llet, 70gr d'anís líquid, un pessic de sal (menys la farina i el llevat) i programeu 1min|37º|vel4


- Afegiu els 500gr de farina de força o normal, i els 40gr de llevat fresc i barregeu 8seg|vel6


- Un cop tot barrejat, programeu funció ESPIGA 3minuts. (Funció Amassar)


- Deixeu reposar la massa durant una horeta aproximadament o fins que la massa hagi doblat el seu tamany. Podeu deixar la massa llevant dintre del got, o bé la poseu en un bol gran untat prèviament amb oli.


- Ompliu una olla o paella d'oli, i amb les mans untades d'aigua o bé d'oli perquè no se us enganxi la massa, aneu agafant porcions petites i apreteu una mica al mig per fer-los la forma del forat sense traspassar.


- Un cop cuits, els brunyols, els dipositarem durant uns minuts en una safata coberta de paper absorbent perquè impregni tot l'oli sobrant. 


Toc final: els podem arruixar amb un fil d'anís i ensucrar en calent!


- Ja refredats en podem congelar una part i anar-los treient a mesura que els vulgueu consumir. 


mmmmmm.. espero que us agradin!!!




Gràcies!


Si voleu més informació sobre el Thermomix® Tm6 no dubteu en omplir el formulari del meu blog i em posaré en contacte amb vosaltres el més ràpid possible!



LINKS INTERESSANTS:

- Edició Cookidoo a 1.349€ al 0% interessos

- Pa integral amb muesli amb Tm6


Solicita demostración