advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Girona

Gemma Comas Casademont

Hola,

Em dic Gemma Comas i sóc comercial de Thermomix® a la delegació de Girona.

Fa molts anys que tinc el Thermomix® i m'encanta la cuinar. En aquest blog i penjaré receptes, trucs, promocions i molt més. Si teniu algun dubte de Thermomix® no dubteu en preguntar-me.

____________________________

Hola, Me llamo Gemma Comas y soy comercial de Thermomix® a la delegación de Girona. Hace muchos años que tengo el Thermomix® y me encanta cocinar. En este blog colgaré recetas, trucos, promociones y mucho más. Si tiene alguna duda de Thermomix® no dude en preguntarme.

Hola,

Em dic Gemma Comas i sóc comercial de Thermomix® a la delegació de Girona.

Fa molts anys que tinc el Thermomix® i m'encanta la cuinar. En aquest blog i penjaré receptes, trucs, promocions i molt més. Si teniu algun dubte de Thermomix® no dubteu en preguntar-me.

____________________________

Hola, Me llamo Gemma Comas y soy comercial de Thermomix® a la delegación de Girona. Hace muchos años que tengo el Thermomix® y me encanta cocinar. En este blog colgaré recetas, trucos, promociones y mucho más. Si tiene alguna duda de Thermomix® no dude en preguntarme.

Comprar Thermomix®

GRANOLA con Thermomix®

24 March 2021
24 March 2021
Categoría:

Aquesta és la meva primera recepta que penjo a la meva blogosfera. És una recepta que faig cada setmana, l’utilitzo per esmorzar amb iogurt,  amb púding de chia, o simplement per afegir a la llet.


També és ideal per berenar o per snack a mig matí o mitja tarda.


A cookidoo en trobareu varies. Aquesta simplement es diu granola



___________________________________________________________________________



Ingredients


100 g de dàtils sense os


50 g d'aigua


300 g de flocs de civada


200 g de fruits secs (nous, festucs, avellanes...)


60 g d'oli




Preparació


Preescalfa el forn a 150 ° C.


Posa en el vas els dàtils i l'aigua i tritura 20 seg / vel 10. Amb l'espàtula, baixa els ingredients cap al fons del vas i programa 2 minuts / 90 ° C / vel 1.


Afegeix els flocs de civada, els fruits secs i l'oli , barreja 30 seg // vel 4. Amb l'espàtula, esten la barreja en una safata de forn.




Forneja durant 10 minuts (180 ° C). Remeneu la barreja amb l'espàtula i forneja 10 minuts més. Treu del forn, barreja bé amb l'espàtula i deixa refredar (aprox. 15 minuts). Guarda-la en un recipient hermètic i apunt per consumir. 



Solicita demostración
24 March 2021
icon-print-2